Sadnice voća – Proizvodnja i prodaja voćnih sadnica

Rasadnik Profesional je predvodnik u proizvodnji sadnica voća već punih 60 godina. Pogledajte naš širok asortiman biljaka od preko 300 sorti gde možete pronaći lozne kalemove, stubaste i patuljaste voćne sadnice, bobičasto, egzotično voće pa čak i stare (autohtone) voćne sadnice na koje smo posebno ponosni i koje su odlične za organsko uzgajanje.

Sadnice voća možete naručiti brzo i lako već danas i kroz samo par dana one će, uz pomoć kurirske službe BEX, biti na vašoj kućnoj adresi orezane i spremne za sadnju.

Pored proizvodnje i prodaje voćnih sadnica kupcima nudimo i edukaciju o sadnji i održavanju biljaka i stojimo iza toga da uz našu pomoć možete ispravno zasaditi i održavati vaše biljke samostalno čak i ako vam je prva sadnja. Pogledajte naš priručnik za pravilnu sadnju i održavanje sadnice voća, takođe imamo i jako kvalitetne video snimke vezane za sadnju i orezivanje. Takođe pogledajte sva gostovanja na različitim televizijama u Srbiji koje su podržale naš rasadnik i na kojima se čula naša priča.

Profesional, porodični rasadnik sa dugom tradicijom koji zapravo proizvodi svoje biljke koje prodaje i održava svoju prelepu tradiciju već vekovima.