Naša priča

Rasadnik Voća – Čuvar tradicije kroz vekove.

Naša priča je duboko usađena u plodnoj zemlji tradicije kao porodični posao koji seže generacijama unazad. Sadnica koja napusti naše dvorište nosi sa sobom priču o ljubavi prema detaljima, pažljivom odabiru i posvećenosti kvalitetu.

Kako smo održali tradiciju?

Priča o našem rasadniku je započela pre par decenija kada je naš pradeda, sa ciljem da stvori prelepi vrt pun voća, nakalemio prvu sadnicu. Njegova vizija je bila da taj vrt proširi i na ostatak Srbije te da svaka njegova sadnica nosi sa sobom delić te priče i lepote. Godine su prolazile ali ljubav prema prirodi je jačala. Danas, mi nastavljamo dedinu viziju i trudimo se da njegovu priču čuju svi.

Antić Zoran

Pažljivi odabir i nega prema sadnicama.

Svaka sadnica iz našeg dvorišta se pažljivo tretira, prati se svaka faza rasta kako bi se osigurali da se svaka biljka razvije u celosti i ispuni Vaša očekivanja. Pradedina vizija nam ne ostavlja drugog izvora osim samog savršenstva, te se naš trud vidi na svakom listu, cvetu i plodu koji proizvedemo.

Širok asortiman.

Bez obzira da li želite voćke za dvorište ili ukrasne biljke, mi imamo širok spektar sadnica koje će Vaš prostor učiniti prelepim, doneti zdravlje i nove mirise u Vaš dom, te smo zbog toga vratili više od 100 autohtonih (starih) sorti u život i spasili od izumiranja kako bi omogućili zdravije sadnice i plodove sa manje ili bez hemije.

Vaša priča dopunjava našu tradiciju.

Sa svakom sadnicom koju od nas kupite vi postajete deo naše priče. Naš rasadnik je mesto gde priča nastaje dok je Vaš vrt mesto gde priča teče. Verujemo u naše kupce što pokazuje i veliki procenat novih mušterija po principu „Od uha do uha“.