Dostava

Brza i Pouzdana Dostava Biljaka

Verujemo da svaka biljka zaslužuje pažljivu i bezbednu dostavu. Naša dostava je dizajnirana da obezbedi da Vaše nove sadnice stignu sveže i spremne. Sadnice pažljivo pripremamo za transport i šaljemo BEX kurirskom službom, spakovane u foliji i kartonski kutijama po svim Evropskim standardima kako bi izbegli oštećenja i sušenje sadnica.

Brzina bez gubitka kvaliteta

Mi smo posvećeni tome da Vaše biljke dođu do Vas u najkraćem roku, ali bez kompromisa po pitanju zdravlja i vitalnosti. Slanje paketa u našem rasadniku se vrši 4 od 7 dana u nedelji pa se time smanjuje vreme čekanja na isporuku ali važnije od toga je to što sadnice ne čekaju na kurirsku službu kod nas zapakovane te se ispunjava maksimalni potencijal sadnice i smanjuje bilo kakav rizik sušenja biljke u transportu. Klikni ovde da bi video kako pravilno zasaditi sadnicu.

Cena dostave

Plaćanje pouzećem (Paket plaćate kada Vam kurir donese na kućnu adresu).
Poštarina se kreće oko 500 dinara u zavisnosti od težine čitavog paketa.
Uzmite u obzir da ako naručujete više sadnica i paket bude teži poštarina može biti i više, OVDE možete pogledati cenovnik BEX kurirske službe, stim što naše mušterije imaju dodatni popust na navedenu cenu iz cenovnika.

Edukacija kupca

Kupovinom našim sadnica dobijate i katalog sa detaljnim uputstvom za sadnju i održavanje sadnica.

Dostava po Vašem ritmu

Razumemo da svako ima isplanirano vreme, zato Vam omogućavamo da odaberete opciju dostave koja Vam najbolje odgovara. Naša fleksibilnost omogućava Vam da uskladite dostavu sa svojim rasporedom kako bi na vreme mogli da pripremite zemljište za sadnice i što pre ih posadili.

Nega Vaših biljaka po dostavi

Pažljivo otvaranje pakovanja: Prilikom otvaranja pakovanja, koristite oštar nož ili makaze. Ovo će Vam pomoći da izbegnete ikakvo oštećenje sadnica koje se može desiti prilikom grubog otvaranja pakovanja.

Pravilno zalivanje po dolasku: U slučaju da sadnice ne planirate odmah da zasadite morate otvoriti pakovanje i politi koren sadnice kako bi se obnovila hidratacija. Zalivene sadnice u pakovanju treba staviti na vlažno i hladnije mesto, uzmite u obzir da biljke u ovim uslovima mogu izdržati maksimalno 3 dana. Biljke možete „utrapiti“ i time odložiti sadnju još par nedelja. Klikom ovde možete pogledati kako da pravilno „utrapite“ sadnicu.